Info

Keiheuvel Bosloop 2020


in het kort:

zondag 29 november 2020

Keiheuvel Balen (Zeventien Eskadrille Licht Vliegwezenlaan - 2490 Balen)

10.00 uur: start speeltuinloop: 50, 250, 500 m

tussen 9 en 11 uur: start Keiheuvel Bosloop

3 - 6 - 9 - 12 km

wandelaars welkom (vertrek voor 9:30)

achttiende editie

aparte omloop per afstand

vrije gift voor het goede doel Kom op tegen kanker

met steun van recreatiedomein Keiheuvel, gemeente Balen, sportraad Balen en aeroclub Keiheuvel

meer info 0479/63 30 19 of 0499/25 53 07


in het lang:

Onze 18de editie van de Keiheuvel bosloop zal doorgaan op zondag 29 november.
2020 zal voor altijd in ons geheugen gegrift zijn als een uitzonderlijk jaar.
Dit jaar wordt het dan ook geen bosloop zoals we gewend zijn.


Onze jogging vindt zoals altijd plaats op en rond de terreinen van recreatiedomein Keiheuvel in de gemeente Balen.  Zandduinen en een schitterende bosrijke omgeving vormen het decor van onze prachtige natuurloop.  Met de steun van recreatiedomein Keiheuvel, gemeente Balen en sportraad Balen kunnen wij de joggers ontvangen op deze schitterende locatie.


Dit jaar starten we niet gezamenlijk om 10:15 zoals andere jaren.  U kan starten tussen 9u en 11u.  U kan kiezen uit de afstanden 3 km, 6 km, 9 km of 12 km.

Er hoeft niet ingeschreven te worden.  U schuift uw vrije gift voor Kom op tegen kanker in het tonnetje aan de start of u betaalt met PayConiq.  Daarna staan kilometers loopplezier in de natuur voor u klaar.


Ook wandelaars zijn uiteraard welkom om te genieten van de prachtige omgeving. We vragen aan wandelaars om voor 9:30 al te starten met hun wandeling.


De speeltuinloop over een afstand van 50, 250 of 500 m start om 10.00 uur.  Dit is geen gewone kinderloop maar een echt avontuur voor de allerkleinsten waarbij er niet alleen maar gelopen maar ook geklauterd, gesprongen, gekropen, … moet worden.


In 2012 werden nieuwe omlopen uitgestippeld.  U kiest zelf de afstand die u het beste past.  Welke omloop u ook kiest, u komt nooit 2x op dezelfde plek.  U zal ook op geen enkel moment andere lopers kruisen.


Achteraf napraten bij een Duveltje zit er dit jaar niet in.  We zullen u wel het tradionele soepje achteraf aanbieden.  Douchen zal u dit jaar thuis moeten doen.


De opbrengst van deze jogging gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.  Bij de Duvellovers kiezen we bewust voor dit goede doel dat ons zo nauw aan het hart ligt.  Meer info vindt u op http://www.tegenkanker.be/


foto's:

De foto's van de Keiheuvel Bosloop kan u terugvinden op onze Facebook-pagina via deze link

U heeft hiervoor geen Facebook-account nodig.

Duvellovers

are better lovers